”Elämän tarkoitus on päästä perille”

”Elämän tarkoitus on päästä perille”

Kotiinkuljetus ja asiointipalvelu

”Suomitaksi kotiinkuljetus” toimittaa ensisijaisesti ruokaa ja lääkkeitä palvelualueensa ihmisille – aina kotiovelle asti – jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hyvään arkeen.

Palvelualueena on Seinäjoki ja Ilmajoki.

Miten voin tilata asiointipalvelun?

1. Tee tilaus lisämaksuttomasta tilausnumerostamme 064141414, käytä sähköistä tilauslomakettamme (tulossa) tai lähetä puhelinnumerosi, osoitteesi, kauppalista ja toivomus toimitusajasta sähköpostitse osoitteeseen suomitaksi@gmail.com .

2. Tulemme hakemaan käteisvarat kauppaostoksiin. Kun kuljettaja saapuu, asiakas voi antaa tässäkin vaiheessa ostoslistan samalla kun hän antaa rahaa ostosten maksuun. Jos asiointi sisältää apteekkikäynnin, tarvitaan mukaan myös asiakkaan Kela-kortti. Kuljettaja hoitaa asioinnin, ja tuo ostokset kuitteineen ja vaihtorahoineen asiakkaan kotiovelle.

Palveluun voi kuulua myös etukäteen lähikauppaan asiakkaan tilaamien ostosten pelkkä nouto.

3. Asiakas maksaa kyydistä taksamittarin veloituksen mukaan. Maksaa voi joko käteisellä tai kortilla. Asiakkaan maksukortteja emme turvallisuussyistä kauppareissulle ota, joten ostoksia varten käy vain käteinen raha. Alkoholia emme lain mukaan voi kuljettaa.

4. Kuljettajamme keräävät ja pakkaavat tilaamasi tuotteet, jotka he toimittavat kotiovellesi. (Taksin odotushinnaston mukainen veloitus keräilystä.)

5. Tilauksen kuljetuskustannusten maksaminen hoituu toimituksen yhteydessä helposti lähimaksuna maksukortilla, (tai 5 €:n lisähintaan sähköpostiisi tulevalla laskulla, jos et voi vastaanottaa tilaustasi kasvotusten. Tässä tilanteessa painamme ovikelloa, jätämme ostokset ovellesi ja poistumme.)

Kaikki erityistoiveesi voit kertoa lomakkeen lisätietoja kohdassa tai asiakaspalvelijalle jos tilaat palvelun numerosta 064141414.