”Elämän tarkoitus on päästä perille”

”Elämän tarkoitus on päästä perille”

Koulukuljetukset

Meillä on pitkä kokemus koulukuljetuksista. Auto saapuu sovittuun paikkaan aikataulun mukaisesti ja kyyditsee lapset turvallisesti perille kouluun ja koulusta kotiin. Kouluajoja hoitavat kuljettajamme tulevat hyvin toimeen lasten kanssa.

Automme täyttävät kaikki koulukuljetuksille asetetut turvallisuusvaatimukset sekä lain asetukset. Koulukuljetuksissa käytämme alkolukollisia autoja.

Kuljettajan soveltuvuus alaikäisten lasten kuljetukseen varmennetaan voimassa olevalla rikosrekisteriotteella, jolla kuljettaja todistaa omaavansa nuhteettoman taustan kyseessä olevaan työhön.

Koulukuljetusinfo Ilmajoki

Iloinen tervehdys Suomitaksi Oy:n koulutaksista! 🇫🇮

Tässä tiedote lukuvuoden 2022 -2023 koulukuljetus asioista.

Elokuussa koulu alkaa Ilmajoella ti 9.8.2022.

Koulukuljettajat saavat päivitetyt oppilasluettelot Ilmajoen kunnasta viimeistään edellisenä päivänä eli silloin voitte tiedustella suoraan oman reittinne kuljettajan puhelinnumerosta oppilaan ensimmäisen koulupäivän kuljetusaikatauluja.

 

Tästä näet yhteystiedot:

  • Reitti 1.1 (Itäinen alue, Renko – Pojanluoma) suoran numero kuljettajalle autoon on 0456117017.
  • Reitti 1.2 (Itäinen alue, Pojanluoma – Neiro – Saveenkylä) suora numero kuljettajalle autoon on 0503229900.
  • Reitti 2.2 (Koskenkorvan alue, Koskenkorva – keskusta) suora numero autoon kuljettajalle on 0449777200.
  • Reitti 4 (Keskustan alue) suora numero kuljettajalle autoon on 0503065056.
  • Reitti Tuomikylän koulu / Ahonkylän koulu suora numero 0442442115

Kaikki yhteydenotot ja tiedotukset aikataulun muutoksista voit tehdä suoraan oppilaan reitin omalle autolle, koko lukuvuoden. Yhteyttä voit ottaa puheluiden ja tavallisten tekstiviestien lisäksi myös maksuttomilla whatsup viesteillä.

Joka syksy kuljetukset aloitetaan Ilmajoella monella koululla ilman lukujärjestystä siten, että kaikki ko.koulun kuljetusoppilaat tulevat ja lähtevät yhtäaikaa koulusta. Tämä aiheuttaa sen, että kuljetusajankohdat vakiintuvat normaaleiksi vasta sitten kun jokaiselle reitin koululle on tullut lukujärjestyksen mukainen säännöllinen ajoreitti.

 

 

 

Kiitos, kun saamme palvella teitä arjessanne. On suuri ilo kuljettaa päivittäin arvokkainta mahdollista ”lastia”. Otamme mielellämme vastaan palautetta palvelustamme, sen voit lähettää viestillä suoraan oman reittisi puhelimeen tai sähköpostitse os. asiakaspalvelu@suomitaksi.fi

Ystävällisin terveisin, Suomitaksi Oy