”Elämän tarkoitus on päästä perille”

”Elämän tarkoitus on päästä perille”

Töihin meille

Suomitaksi Oy, on pitkät perinteet omaava taksialanyritys jolla on runsas taksiliikenteeseen soveltuva nykyaikainen, hyvin huollettu esteetön kalusto. Toimimme Seinäjoelta ja Ilmajoelta käsin.

Olemme ajojenvälitusyhtiö Keskustaksi oy:n osakkaita ja ajamme paljon myös heidän välittämiä kyytejä Seinäjoen taksitolpalla.

Työskentely meillä on antoisaa. Taksinkuljettajan työssä ei ole kahta samanlaista päivää ja monesti maisemat vaihtuvat.

Perehdytämme työhön hyvin ja perusteellisesti. Työajat voidaan räätälöidä myös tarpeittesi mukaan, pelkkä päivätyö tai pelkkä ilta- tai viikonlopputyö onnistuu.

Kaikilla tiimiläisillämme on maksuton kuntosalin käyttöoikeus Seinäjoen nykyaikaisimpaan kuntosaliin oman hyvinvoinnin lisäämiseksi. Selvää on, että tämä on tietenkin vapaaehtoista – mutta Sinulle työntekijänämme maksutonta. Meillä on tietenkin myös lakisääteinen työterveyshuolto.

Taksinkuljettajan työ on hyvin itsenäistä ja tehtävä vaatii hyvän psyykkisen – ja fyysisen terveyden. Kuljettajalla oltava taksiliikenteen ammattiajolupa ja b-luokan ajokortti. Taksiluvan hankinnassakin opastamme & autamme (1 koe A-katsastuksessa).

Taksinkuljettajan työssä kuljettajan ominaisuudet ratkaisevat

Tärkeitä työssä menestymisen avaimia:

Meillä on joukko pitkäaikaisia & tyytyväisiä työntekijöitä -joista tulee vuorenvarmasti mukavia työkavereitasi!

Olisitko Sinä uusi timantti tiimiimme?

Ota rohkeasti yhteyttä jos palvelutaksityö kiinostaa! 

T. Suomitaksi Oy:n väki